top of page
DSCF3756.jpg

ABOUT 
US

RUUD

Hi ik ben Ruud van Leijen, vader van twee mooie betekenisvolle kinderen en man van mijn prachtige vrouw Yvonne.

 

Afgelopen 17 jaar heb ik in de horeca gewerkt als chefkok en bemerkte ik de laatste jaren dat ik mezelf niet meer kon waarnemen. Het leven stroomde niet meer en raakte overspannen, overwerkt. Dit was een harde muur waar ik tegenop knalde. 

De keuze om mezelf niet te verliezen in de snelheid van het werk, was een diepe sprong in het onbekende. 

De eerstvolgende 1,5 jaar ben ik thuis geweest en mij intensief gaan verdiepen in ademwerk en alles wat mij dichter naar mezelf bracht. Ik kan je vertellen, dat was niet geheel comfortabel, maar wel nodig. 

 

Als ademcoach (live opleiding bij Ademwerk) zijn Yvonne en ik samen met Embrace Breath aan het groeien. Niet alleen het bedrijf groeit, ook wij samen als ikzelf in mijn eigen processen. Dit zal een voortdurend proces zijn, net zoals ik jou daartoe ga uitnodigen in jouw sessie. 

 

Wat ademwerk mij gebracht heeft is een tool, een manier om (oude) ervaringen een plek te geven en hiermee te leren zijn. Wetende dat werkelijk alles er mag zijn, zowel verdriet en teleurstelling als vreugde en ontspanning. Het heeft mijn hart geopend naar wie ik echt ben. Mede hierdoor voel ik dat ik letterlijk weer meer leef en groei. 

 

Ik zie je graag op de mat voor jouw eigen reis naar jouw hart. 

Review

Tijdens mijn zwangerschap ben ik een ademtraject gestart bij Yvonne. Nieuwsgierig naar wat (en of) het mij iets zou brengen, ging ik er heen. Het waren twee totaal verschillende sessies die beiden enorm veel hebben opgeleverd! 

 

Na de eerste sessie (24 weken) voelde het alsof er een harnas werd losgemaakt waardoor ik mij bewust werd van m'n ademhaling en anders ben gaan ademen. Hiermee verdween het gevoel van benauwdheid waar ik -dacht ik- door m'n groeiende buik last van had. Het lukte tijdens de sessie nog niet echt om bij m'n gevoel te komen, wat confronterend was en iets in gang heeft gezet. 

 

De tweede sessie (38 weken) was van een totaal andere orde. Voor mijn gevoel kwamen we binnen 10 minuten bij de kern en kon ik eindelijk aankijken wat was weggestopt en voelen wat er lange tijd niet gevoeld mocht worden. Wat een bijzondere ervaring! Lieve Yvonne, bedankt voor je fijne, professionele begeleiding. Je werk is waardevol en ik kijk enorm uit naar de sessies die volgen! 

YVONNE

Hi,  ik ben Yvonne van Leijen-Teune. Een spons voor kennis, oefeningen en never-not learning over het leven, menszijn en alle aspecten hiervan. 


In mijn zoektocht naar de diepere betekenis van het leven ben ik ongekend veel methodes aangegaan. Van haptonomie en hypnotherapie. Van energetische therapeuten en Ayurveda. Van lezen en leren over het brein naar cacaoceremonies. 

 

Van DENKEN (hoofd) is het overgegaan naar VOELEN en LEVEN (hart). Het leven doorvoelen, de schoonheid ervan en de volheid van dit alles. 

Mijn reis zet ik voort in mijn praktijk EMBRACE BREATH. Voor jou. 

Ademwerk heeft mij de ruimte gegeven om volledig te doorvoelen, te doorleven in datgene wat in mijn diepste vezels gevoeld wilde worden. Een liefdevolle uitnodiging vanuit mijn hart naar mezelf, iedere dag weer opnieuw. 

Ik wens jou jouw eigen pad te gaan bewandelen met alles wat tegenkomt. 
Graag ga ik met jou jouw verhaal aan met wat jouw lichaam jou vertelt. Wat gevoeld mag worden, waarin jij mag ontspannen en vooral; wat mag je loslaten. MIJN CV (klein gedeelte)

 • Geboortecoach Embrace Birth (2018-heden)

 • ​Docent Omgangskunde (2014) 

 • Wim Hof workshops (v.a. 2017)

 • Ademwerk Opleiding bij ADEMWERK (2023) 

 • Yoga & Adem (Yoga You - 2018)


VERDER: 

 • Talloze boeken gelezen

 • Workshops gevolgd

 • Vele ademcirkels/verdiepingsdagen en ander ademgerelateerde ontmoetingen

 • Webinars

 • Online cursussen 
  ------------- allen met thema's over het menselijk welzijn, mind(set), zelfhelend vermogen, trauma, etc. 

Ruud van leijen ademcoach
bottom of page