top of page

OUDERS

voor

embrace breath zwolle ademcoaching
ademcoaching breathwork ademwerk zwolle overijssel

ADEMCOACHING

voor de moeders en vaders

Voor de ouders die -net als ik- (jonge) kinderen hebben en de ruimte voor zichzelf een beetje zijn verloren in de waan van de dag. 

De dagen vliegen je voorbij, de weken, de maanden. Het is al lang geleden dat het over jou ging. Herken je dat? 

Voel jij dat je jezelf weer de ruimte wilt geven? Dat je ook kunt leven vanuit liefde, zachtheid en verbinding in de 'gezellige chaos' met kleine kinderen. Dat je niet je verdriet hoeft in te slikken, je woede-uitbarstingen moet controleren of enig andere vorm van gedrag waarin jij hoog zit in jouw spanning. 

Ademwerk kan hierin geweldig helpen. Althans, zo hebben mijn man en ik dit samen ervaren. 

Wanneer we meer aanwezig zijn in ons lichaam, dan reageren we direct anders op de buitenwereld. Veelal rustiger, in liefde, verbonden, verdraagzaam. 

Als geboortecoach (Embrace Birth) weet ik ontzettend veel over het gedrag van kinderen en ouders. 

Hoe meer ontspannen ouders zijn, hoe beter kinderen hierop kunnen vertrouwen en leunen. We geven immers door wat in ons zit TOTDAT er bewustzijn en proceswerk plaatsvind. 

Ik kan jou en jullie hierbij ondersteunen. 

* DUO COACHING - dan kom je SAMEN op de mat liggen en voel je hoe jullie huidige staat is, jullie patronen worden inzichtelijk en het verlangen om dichter naar elkaar te groeien groeit. 

* INDIVIDUELE COACHING - soms voelt het veiliger (of nodig!) om eerst het proces met jezelf te starten. Ademcoaching geeft ontzettend veel inzicht en ruimte. De schifting zal bij iedereen te voelen zijn. 

embrace breath zwolle ademcoaching ouders

Voel jij het verlangen om weer dichter naar jezelf & elkaar te groeien?

bottom of page